• 1402/09/04 - 14:47
  • تعداد بازدید خبر : 81
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

فراخوان هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی فراخوانی، از تمامی اعضای هیات علمی، کارشناسان آموزشی و دانشجویان علاقه مند جهت ارسال فرآیندهای آموزشی خود در هفدهمین جشنواره شهید مطهری دعوت به عمل می آورد.

جشنواره آموزشی شهید مطهری یکی از رویدادهای مهم  آموزش علوم پزشکی است که هر ساله در اردبیهشت ماه  به منظور تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی و برای شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری، دانشگاهی برگزار می­ گردد.لذا از تمامی اعضای هیئت علمی و کارشناسان آموزشی و دانشجویان علاقمند درخواست می­گردد جهت ارسال فرآیندهای آموزشی خویش درحیطه­ های جشنواره آموزشی شهید مطهری از طریق سامانه http://sana.gums.ac.ir اقدام نمایند.

مهلت ارسال فرآیندهای آموزشی ، چهارشنبه 18 آذر 1402 خواهد بود. در صورت بروز هر گونه مشکل، با سرکار خانم میرحجتی به شماره تلفن 33326649 داخلی 313 تماس حاصل فرمایید.

حیطه های هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری:

• تدوین و بازنگری برنامه­های آموزشی
  • یاددهی و یادگیری
  • ارزشیابی آموزشی (دانشجو، هیئت علمی و برنامه)
  • مدیریت و رهبری آموزشی
  • یادگیری الکترونیکی
  • طراحی و تولید محصولات آموزشی

لازم به ذکر است فرآیندهایی مورد بررسی قرار می گیرند که علاوه بر پیش نویس فرم خلاصه فرایند(حداکثر 4000 کلمه)، فرم تائیدیه مربوطه همراه با فایل پاورپوینت صداگذاری شده به مدت 3 دقیقه حداکثر با حجم 8 مگابایت برای معرفی فرایند از طریق سامانه http://sana.gums.ac.ir ارسال شده باشد. همچنین تکمیل جدول بند 6 در فرم ارسال خلاصه فرایند الزامی است.با توجه به اهمیت موضوع مستند سازی فعالیت ها و ارتقاء و توسعه فرآیندهای جاری آموزشی، مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در خصوص مشاوره و همکاری در مورد شیوه اجرای فرآیندها و مسایل مربوطه آماده همکاری می باشد.

جدول بند 6 اطلاعات صاحبان و همکاران فرایند هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

فرم تایید اجرای فرایند هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری